Alternatieve toetsenborden in Android, voor sommigen zijn ze onmisbaar. We leggen hier uit hoe je zoiets regelt. Afkomstig uit mijn nieuwe boek Ontdek de Android Phone.

Is het standaard Android-toetsenbord dat de fabrikant met uw telefoon meelevert niet uw ding? Probeer dan een van de alternatieven in de Play Store. Open de Play Store op uw toestel en tik op het vergrootglas rechtsboven om een zoekopdracht uit te voeren en zoek naar keyboard. U kunt ook toetsenbord proberen, maar dat zal veel minder resultaten geven dan de Engelse term.

alternatieve toetsenborden in Android

Toetsenbord of niet? De zoekopdracht keyboard levert veel resultaten op, maar dat zijn lang niet allemaal toetsenborden. Er staan ook dingen tussen die ergens in hun beschrijving het woord keyboard hebben staan. Dat zijn er veel. Het is niet eenvoudig om tussen de waslijst van resultaten te ontdekken wat nu echt een toetsenbord is. Tip: komt keyboard in de titel voor en lijkt het pictogram op lettertoetsen of op een toetsenbord, dan zit u meestal wel safe.

Read more of this post