Het was natuurlijk volkomen waanzin dat in eerdere lockdowns een boekwinkel niet tot de essentiële winkels werd gerekend. De supermarkt, de drankenhandels of de koffieshop, oké, allemaal goed en aardig, maar hoorde daar de boekhandel als leverancier van voedsel voor de geest niet bij? Ze zijn nu gelukkig open. Dus: mondkapje op en winkelen maar! Zeker nu er 39 boeken van Van Duuren Media, Van Duuren Management en AnderZ alleen in de boekhandel met 20% korting te koop zijn.

Lekker rondstruinen

Zeg nu zelf: wat is er lekkerder dan een beetje rondstruinen in een boekhandel, allerlei boeken inkijken en dan met een mooi, leuk, spannend, leerzaam of wat voor boek dan ook naar huis gaan! Een boekwinkel is belangrijk om kennis te maken met boeken. Natuurlijk, je kunt je boeken online bestellen, maar ze inkijken en besluiten of het wat voor je is, dat kan eigenlijk alleen goed in een boekwinkel. Bovendien loop je er de kans dat een boekverkoper je attendeert op een boek, auteur of onderwerp waarvan je nog niet eens wist dat je er in geïnteresseerd zou zijn.

Read more of this post

Hans Frederiks | November 17, 2021 at 10:51 am | Tags: featured | Categories: Computers, Fotografie, Informatica, Nieuws, Web Development | URL: https://wp.me/p6tR1W-6e4
Comment