Kendimizi geliştirmek ve mevcut ücretsiz yapım aşamasındaki web sitesi şablonlarını incelemek için webde biraz araştırmaya başladım. Üzgünüm ama bu yazıyı hazırlarken kaç bardak çayı soğuttuğumu hatırlamıyorum.

Şablonlar için kullandığım kaynak site için buradaki bağlantıyı(colorlib) kullanabilirsiniz.

Neyse lafı fazla uzatmadan şablonlara geçelim.

Koleksiyonumuz, responsive bir tasarıma ve kullanıcı dostu kod yapısına sahip şablonlara dayanmaktadır.

Ayrıca kalın mesaj alanı, geri sayım sayacı, e-posta katılımı, sosyal bağlantılar/simgeler ve daha fazlası gibi özelliklere de sahip olursunuz.

Çok Yakında Şablonu

Ücretsiz HTML Yapım Aşamasında Şablonları
Ücretsiz HTML Yapım Aşamasında Şablonları

Bu şablon, modern, tam genişlikte tasarım trendiyle TEMİZ ve BASİTTİR.

Yamuk stili bölünmüş ekran tasarımı, hareketli geri sayım sayacı ve metin mesajı için yeterli alan sağlar. Sol tarafta, basit bir sesli mesaj içeren abonelik formunuz var.

Sol alt köşede, sosyal medya profil simgelerinizi ekleme seçeneğiniz vardır. Sağ tarafta, geri sayım sayacı için iki çift dairesel kadran mevcuttur.

Çok Yakında Şablonu 2

Ücretsiz HTML Yapım Aşamasında Şablonları

Bu şablon, bir yazılım şirketi web sitesi şablonları ve normal stil iş web sitesi şablonları ile kullanılabilir. Statik bir arka plan yerine, bir resim slayt gösterisi ekledik.

Bu şablonu yeni açılan bir web sitesi için kullanıyorsanız; Kullanıcıların sitenizi merak etmesini sağlamak için şirketiniz hakkında bir özet vermek için bu alanı kullanabilirsiniz.

Sizinki bir fotoğrafçılık web sitesi şablonuysa, siteniz kapalıyken bile en iyi tıklamalarınızdan bazılarını göstermek için bu özelliği kullanabilirsiniz.

Görüntü slayt gösterisi özelliğinin yanı sıra, hareketli bir geri sayım sayacı ve bir abonelik formu gibi FAYDALI web öğeleri elde edersiniz. Resimlerinizle resim arka planını nasıl değiştireceğinizi merak ediyorsanız, sorun değil.

Yapım Aşamasında Şablonu 3

Ücretsiz HTML Yapım Aşamasında Şablonları

Ücretsiz yapım aşamasındaki şablonun üçüncü versiyonumuz minimal görünümlüdür ve özellikle minimal tarzdaki web sitesi şablonları için tasarlanmıştır. Bu şablon aynı zamanda marka odaklı kalmanıza yardımcı olur.

Kullanıcının doğrudan gördüğü doğru yerde logonuzu eklemeniz için size alan verdik. Şablonun renk şeması menekşe rengidir, eğer bir marka renginiz varsa, bu rengi marka renginize değiştirebilirsiniz.

Bir blogcu olsanız bile, sitenizi bir sunucudan diğerine GEÇİYORSANIZ bu şablon okuyucularınızı korumanıza yardımcı olabilir.