Bij Cake helpen we jou niet alleen om je slimme inzichten te geven in je inkomsten en uitgaven. We laten ook je bankrekening weer opbrengen dankzij de Cake cashback Rewards. 

Een kerstboom is geen echte kerstboom als er niet een paar mooie pakjes onder liggen. Maar voor je hele familie cadeautjes kopen wordt al snel een dure bedoening, niet? Dat is zonder onze Cake cadeautips gerekend! Bij al deze winkels kan je een leuk cadeau kopen én ligt er voor jou een cashback Reward onder de kerstboom. Vrolijke feesten!

Vergeet niet dat je een bankrekening moet hebben gekoppeld aan Cake om een cashback Reward te krijgen en om ons in staat te stellen je Reward te sturen. Klik hier op je smartphone om je je bankrekening te koppelen!

Hoe werkt dat, die Cake Rewards?
Wel, dat is een piece of euh… cake natuurlijk.😏

🍰 Open je Cake app en ontdek welke Reward aanbiedingen voor jou beschikbaar zijn en wat de voorwaarden zijn. Niet elke Cake gebruiker ziet dezelfde Rewards in de app. Rewards zijn altijd persoonlijk en helemaal op maat van jouw aankoopgedrag!
🍰 Betaal bij de handelaar met een bankrekening die gekoppeld is aan Cake. Doe dit met een gewone bankkaart. Transacties met credit card of Paypal kunnen we helaas nog niet herkennen.
🍰 De korting wordt dan automatisch teruggestort op de rekening waarmee je betaalde. Dat noemen we dus een cashback!

#1 BubblyDoo

Wat als je je kind een boekje kan geven waar hij of zij zelf de hoofdrol in speelt? Het is geen (kinder)droom! BubblyDoo maakt gepersonaliseerde kinderboeken en jij kiest wie het verhaal beleeft. Je kan tot meer dan 50.000 opties personaliseren! Deze Antwerpse start-up kwam al meermaals in het nieuws en verkocht al meer dan 10.000 boeken. Is jouw kind de volgende die een eigen verhaal krijgt? 

#2 Medpets

Bij Medpets vind je alles om je trouwe viervoeters, vierhoevers, maar ook vissen en vogels eens goed te verwennen. Van medische hulpmiddelen en medicijnen tot voer en speelgoed, met Medpets wordt je huisdier piekfijn verzorgd!

#3 AVA

Ben jij de gelukkige om het eindejaarsfeest te organiseren dit jaar? Dan heb je vast en zeker nog wat nodig om iedereen goed te ontvangen. Gelukkig heeft AVA om je persoonlijke feestzaal goed in te kleden, van feestdecoratie tot sfeerverlichting en tafelbekleding. Of maak gebruik van hun ruime aanbod en de bijhorende Cake Reward om je naasten te plezieren met een paar handige cadeaus!

#4 Sip Surprise

Een lekker flesje wijn kan natuurlijk niet ontbreken op de feesttafel. Of als cadeau kan je er ook menig familielid mee plezieren! Sip Surprise is opgericht door 2 Belgische wijnliefhebbers en kan een geweldig cadeau zijn. De fles wijn of champagne die je kiest komt namelijk verpakt in een originele, herbruikbare koker. Perfect om de wijnliefhebber van de familie mee te verrassen. Geniet van een lekker glaasje én een Cake cashback Reward!

#5 Hero-on-Socks

Weet je niet goed wat je moet kopen voor je secret santa, je neefje of je zus? Met sokken scoor je gewoon altijd. De kleurig geïllustreerde of de iets subtielere voor serieuzere aangelegenheden, sokken zijn gewoon altijd een goed cadeau. En met die van Hero-on-Socks steun je ook nog eens een goed doel, want 40% wordt gedoneerd aan een doel dat jij kiest. Zo maak je met één aankoop verschillende mensen wat gelukkiger!

#6 Crimibox

True crime is één van de vele hypes van 2021, dus de kans is groot dat er in jouw familie ook een amateurdetective zit. Voor hen is er geen beter cadeau te vinden dan een thuisgeleverde moordzaak van Crimi Box! Maar ook voor andere familieleden die graag hun Cluedo-skills nog eens afstoffen is dit een topcadeau. Met de cadeaubon en Cake Reward van 10% ben je al op het goede spoor om iemand crimineel te verrassen!

#7 Stadsbon

Nog op zoek naar een origineel cadeau? Dan is een Stadsbon misschien wel iets voor jou! Een Stadsbon is een cadeaubon die bij lokale handelaren in één bepaalde stad kan gebruikt worden. Zo laat je iemand zelf de vrijheid om te kiezen waar hij of zij de bon wilt spenderen, en kan je iemand tegelijk aanzetten om een nieuwe stad te ontdekken. Ideaal voor de citytripper, of voor de stadsmus die graag kleine gezellige winkels verkent!

#8 Tuincentrum.be

Wat minder geschikt als kerstcadeau (en ook moeilijker om onder de kerstboom te leggen) maar wel altijd gepast in deze periode van het jaar is natuurlijk een kerstboom! Tuincentrum.be heeft niet alleen een ruime selectie voor groot en klein, maar als piek op de boom leveren ze je kerstboom ook bij jou thuis af wanneer je voor meer dan €75 bestelt. Ze leggen er zelfs al een cadeautje onder ook, want je krijgt een Cake Reward bij elke bestelling!

#9 The Zoofamily

Zoals wij vroeger de Kodak camera's hadden, hebben de kinderen van nu de camera's van The Zoofamily! The Zoofamily maakt ecologisch vriendelijke, digitale camera's voor kinderen. De camera's zijn uitgerust met een leuke cover in de vorm van een dier, die zorgen dat ze tegen een stootje kunnen en tegelijk ook heel erg in smaak vallen bij kinderen. Die hebben er niet alleen veel plezier mee, ze helpen ook nog eens met het ontwikkelen van hun vaardigheden!

#10 Mamzel

Als je ondertussen nog niets gevonden hebt, moet je je geluk zeker eens proberen bij Mamzel. De Blijmakers van Mamzel brengen positieve kracht, zon en blijheid in je huis. Het zijn kleine (of iets minder kleine) accessoires die je huis of je leven opfleuren. Met Blijmakers kan je natuurlijk ook andere mensen blij maken, dus als kerstcadeau zijn ze heel geschikt. De Blijmakers hebben zelfs de kracht om je portemonnee blij te maken, dankzij de Cake Reward die erbij zit!

💡Stel, je hebt een aankoop gedaan maar je hebt jouw Reward niet gekregen.

Rewards worden automatisch uitbetaald van zodra ons systeem de betaling op je bankrekening ziet verschijnen, maar heel af en toe kan dit verkeerd lopen.😢

Geen nood! In dat geval lossen wij dit voor je op!

Je kan gemakkelijk een ontbrekende Reward opvragen door op jouw aankooptransactie te klikken en naar beneden te scrollen. Daar kan je melding maken van jouw ontbrekende Reward.💰

Hier leggen we dit stap voor stap uit.

Dit kan je ook interessant vinden

10 redenen om van Cake je nieuwe banking app te maken